Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Varesil 2az 1-ben

2014.02.25

Hogyan működik?

Varesil egy étrend-kiegészítőből(tabletták) és egy krémből áll (mindkettő természetes termék). Az első a visszér újabb megjelenésének megelőzésére szolgál, a második viszont enyhíti a visszér által okozott viszketés és fájdalom tüneteket, csökkentve a duzzanatot.

Hogyan kell használni?

Mindegyik Varesil doboz 60 tablettát tartalmaz, így napi 2 alkalommal kell beszedni az optimális eredmények elérésének érdekében. Tanácsos vizzel beszedni és ajánljuk evés után beszedni őket.

Biztonságos a Varesil használata?

Igen. A Varesil összetétele teljeségébben gyógyászati tulajdonságú növényi összetevökből áll és összes összetevője természetesek és biztonságosak, ezáltal nem jelent veszélyt az egészségre.

Vannak mellékhatásai?

Varesil mivel természetes termék teljesen biztonságos, így nem akadályozza más gyógyszerek szedését és nincsenek mellékhatásai ami káros lenne az emberek egészségére nézve használata által. Viszont figyelni kell összetevőire, hogy ne legyen allergiás valamelyik összetevőére nézve.

Van olyan eset amikor nem tanácsos használata?

Nem tanácsoljuk a Varesil használatát terhes nők esetében vagy szoptatás alatt, magas vérnyomás esetén, szívbetegség esetén vagy májbetegség, zöldhályog, cukorbetegség vagy alergia bármelyik összetevőjére. Nem ajánlatos abban az esetben sem ha valaki antidepresszánsokat szed vagy más pszichés vagy érzelmi gondok kezelésére felírt gyógyszerek szed.

Szükséges orvosi recept a Varesil vásárlásához?

Nem, a Varesil termékek természetes összetevőjének köszönhetően nem minősül orvosi terméknek hanem természetes terméknek, ezért nem szükséges feliratni receptre.