Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Provirilia

2014.02.20

 

Síkosító erekcióknak

Provirilia egy síkosító olaj gyógynövényekből összetevődve, amik elősegítik az erősebb erekciók elérését. Így személytől függően, észrevehető egy nagyobb szexuális teljesítmény lehetővé téve a nagyobb orgazmusok élvezetét is.

Provirilia a következő esetekre ajánlott:

  • Hosszadalmasabb erekciók elérése
  • Hozzájárul a nagyobb nemi vágyhoz
  • Intenzívebb orgazmusokat elősegítő termék

Normálisan ahhoz, hogy elérjünk és fenntartsunk egy erekciót egy komplett kölcsönhatású pszichológiai és fiziológiai folyamatokra van szükség. A szexualitás felkeltése felizgulás jeleit kelti az idegrendszerben, így az üreges testekben nitrogén monoxidot bocsátva ki válaszul. Ez elterjed az izom sima üregeiben, elsimítva az erekciós szövetek artériáit, ellazítva az izom érrendszeri simasejtjeit.

Mielőtt bármelyik terméket vagy étrend-kiegészítőt használná, konzultáljon előtte orvosával. Ráadásul, utána nézhetsz az összetevők kombinációjának, hogy biztos lehess abban, hogy egyikre sem vagy allergiás. Ne feledje, hogy kétely esetében az ön felelősség orvosával konzultálni, Herbal Technologies nem vállal felelősséget a termék használatából fakadóan.
Miből áll és hogyan kell használni?
 

Rugalmasabb és
selymesebb bőr


Növeli a
vérkeringést

A síkosító gél természetes összetevők kombinációja, arra a célra kifejlesztve, hogy a férfiak nemi szerv terén javítsa a szexuális potenciát. Használatához, elegendő pár csepp olajt felvinni a nemi szervre, gyengéden bemasszírozva a bőrbe az olajt.

* Tisztított víz, glicerin, makadámia Gliceridek, Ginsegn Panax Root, Phenoxyethanol, xantán, nátrium Hyalourate, hidrolizált búza fehérje, Aloe Barbadensis levél kivonat, maltodextrin, nátrium-benzoát, metil-, Methyparaben, szorbinsav, Tributy citrát, hidrogénezett ricinusolaj.
A szakértők véleménye
 
 
Dr. P. J. Salguero
Urológia, Andrológiai és Szexológia Szakorvos
Testület szám: 22831

Számos tanulmány által bizonyított már, hogy a nemi szerv mérete és tulajdonságai fontos szerepet játszanak a személy pszichológiai viselkedésében, mivel meghatározza az önbizalmát önmagában és szexuális kapcsolataiban is. Sok olyan személy van akik műtéti beavatkozásokhoz fordulnak, hogy megoldják ilyen típusú gondjaikat, viszont a pácienseimnek mindig ugyanazt tanácsolom: ha valóban megszeretnéd oldani nemi szerveddel kapcsolatos gondjaidat, a legjobb módszer a természetes termékekhez fordulnod, mivel nem jelent veszélyt az egészségedre, mellékhatásokat kifejtve szervezetedben.

500Cosmetics bő termékcsaláddal rendelkezik ilyen típusú problémák megoldására. Én mindig ezeket a termékeket ajánlom pácienseimnek.

Aláírt: Dr. P. J. Salguero
Testület szám: 22831
 
 
Gyakori Kérdések
 
Hogyan működik?

A Provirilia tápanyagai közvetlenül beszívódnak a bőrön keresztül – transzdemális technológia- ez által gyorsan felszívódik. Összetétele kedvez a z erek kitágulásának, ez által jobb vérkeringést eredményezve. Minél több vér kering ezeken a szöveteken keresztül, annál hosszabb hatású lesz az élvezet idő tartama is egyaránt.

Hogyan kell alkalmazni?

Használata nagyon egyszerű: elegendő pár cseppet felkenni a felületre miközben enyhén be kell masszírozni a bőrbe.

Használható óvszerrel együttesen?

Természetesen. Provirilia együtt használható bármilyen fogamzásgátló módszerrel.

Vannak mellékhatásai?

NEM. Semmilyen mellékhatást nem okoz ami káros lehet a szervezetre, ha betartják az előírásokat.

Használatkor hagy nyomot?

Nem. Provirilia úgy van tervezve, hogy teljesen felszívódjon a bőrbe a felkenés után azonnal, így nem hagy semmilyen maradványt a krém.

Használhatom a Provirilia terméket, ha a nemi szerv területén gondjaim vannak?

Nem tanácsos olyan emberek számára használni ezt a terméket akik valamilyen fertőzésben vagy fájdalomba szenvednek a kezelt területen (herpesz, vírus, stb.).