Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


UltraSlIm

2014.02.20

alakformáló

Az Ultra Slim használata gyorsítja az anyagcserét, természetes zsírégető, javítja a fizikai állóképességet, csökkenti az étvágyat, felkészíti tested az edzésre, növeli az energiakészleteket, és javítja az általános egészségi állapotot. A szerves összetevők jobb anyagcserét biztosítanak, és segítségükkel gyönyörű alakra tehetsz szert. A termék nagy adag koffeint tartalmaz.

5 napon belüli, drasztikus fogyás

Hagy meséljek a legmegbízhatóbb fogyókúrás módszerről. Imádják a Nők! Segít hogy elérd azt az alakot, amiről mindig is álmodtál. Annyira hatékony, hogy a nők világszerte úgy hívják hogy „zsír evő”
“A rossz étkezési szokások, és a helytelen életmód miatt a tested Sokkal több zsírt tárol el a kelleténél, ami... Megszabadít a zsírtól!”
4 tudós, Amerika egyik leghíresebb egyeteméről, tesztelte a terméket 96 nőn (26-57 évesek). Kettős-vak tesztel, és placebóval tesztelték, A legszigorúbb ellenőrzések mellett.

Add le a fölösleges kilókat – Ez segíteni fog!

MINDEN Nő tudja, hogy elkezdeni egy diétát könnyű. Az első pár kiló leadása is könnyen megy, de gyakran, ennél többet nem tudnak fogyni...
Sokan tudják, hogy miről is beszélek.
Miért ilyen nehéz lefogyni ?

Az összes eddig elérhető fogyókúrás készítmény, nagyon sok mindent követelt a nőktől.
Szükséges volt edzeni, és diétázni mellette. Az ezeket a kiegészítőket gyártó vállalatok, nem is próbálták titkolni a tényt, hogy szigorú diéta, vagy nehéz edzés nélkül nem lehet fogyni.
Sajnos – a stressz, a fáradtság, és a kevés szabadidő, akadályai a fogyási kísérleteknek.

Fogadok, hogy már nagyon sok női panaszt láttál az interneten a gyanús fogyókúrás pirulákról, mert nem használnak. Tudod, hogy mi hiányzott?

Fogyókúrás módszer, ami 7 másodpercig tart?

Tudósok, réges-rég keresik a megoldást. Kutatással, és teszteléssel töltött évek után, kifejlesztettek egy új fogyókúrás készítményt – az UltraSlim-et..
Az EGGYETLEN feladatod az, hogy ezt az új kiegészítőt szedd, ami csak 7 másodpercedbe kerül, nem többe.
Hogyan lehetséges, hogy nem kell mást tenned?
Az UltraSlim, egy erős összetevőkből álló készítmény, ami 4 különböző irányból közelíti meg a problémát.

1.Meggátolja a zsír lerakódását

Ez a fogyás alapja. Miért? Mert nem érdemes elkezdeni fogyókúrázni, ha a zsír újra felhalmozódik a szervezetedben. Nagyon nagy erőfeszítésekkel is csak pár kilót adhatsz le, de azok vissza is fognak térni.

Ahhoz, hogy biztos ne térjenek vissza a fölösleges kilók, dupla védelmet használunk.


 

Tirozin, ami csökkenti az étvágyad, és meggátolja a zsír lerakódását – a zsír csak keresztül halad az emésztőrendszeren. Nem csak abban segít, hogy jobb legyen az állóképességed, de még a felesleges zsírból is energiát termel.

A Piperine, egy szerves összetevő, amit gyakran „zsír evő”-ként emlegetnek. Elősegíti az emésztőnedvek termelődését, így könnyebben emésztheted meg az elfogyasztott ételeket. A tudósok bebizonyították, hogy a Piperine segít a fogyásban. Ez egy új fegyver a túlsúly elleni harcban.

2. Lebomlasztja a zsír sejteket

Természetes anyagcsere serkentőket tartalmaz, amik segítenek a fölösleges zsír lebontásában, sejt szinten.

Segítség nélkül nem fog sikerülni. Az UltraSlim felbontja a zsírsejteket, így könnyebb azokat feldolgozni.

3. Felgyorsítja az anyagcserét, és a fogyást

A zöld tea kivonat az egyik legfontosabb összetevője az UltraSlim-nek. Rengeteg anti-oxidánst tartalmaz, így felgyorsítja az anyagcserét. Lebontja a zsír-többletet, és így könnyebb azt feldolgozni, és energia termelődik belőle.

Ennek köszönhetően, sokkal kisebb erőfeszítéssel, sokkal többet tudsz fogyni. Nincs szükség nehéz, és kimerítő edzésre.

A kiegészítő az amara aurantiaco miatt ilyen hatékony. Eltávolítja a szervezetedből a káros anyagokat, és felgyorsítja az anyagcserédet. Csökkenti az étvágyad, és segít abban, hogy a felesleges zsírt energiává alakítsd.

4. A zsírból, energiát termel

A tested általában csak akkor termel energiát a zsírból, amikor szüksége van rá (edzés közben, és amikor kevesebb kalóriát fogyasztasz). Ekkor a hormonok, serkentik a szervezetedet, így az gyorsabban dolgozza fel a zsírt.

Az UltraSlim megtéveszti a szervezeted. Serkenti a zsírok feldolgozásáért felelős hormonokat, így a szervezeted több energiát termel, és még zsírfelesleget is feldolgozza. Ugyan az a hatása, mintha keményen edzenél, egy lényeges különbséggel! Nem fáradsz el!

Mint láthatod, nincsenek benne mesterséges anyagok, csak természetesek. Az UltraSlim egyensúlyba hozza a szervezeted, megszabadít a felesleges zsírtól.

Mindenkinek használ!

Olvass tovább, hogy megtudd, mit mondanak azok, akik kipróbálták.

Ajánlólevél #1

„Magamra se tudtam nézni. Akkor találtam meg a terméket, amikor az interneten keresgéltem megoldást a problémámra. Először nem tudtam, hogy mit gondoljak.
Nem tudtam tükörbe nézni, nem akartam így kinézni. Gondoltam, miért is ne kockáztathatnám meg?
És segített! 4 héten belül már láttam az eredményt. Kevesebb mint amit ígértek, de elégedett vagyok.”

Agnieszka Jachowicz, 26 éves, Poznań

Ajánlólevél #2

„Egyetlen tablettában sem hittem” Amikor észrevettem, hogy elkezdtem hízni, eldöntöttem hogy kevesebbet fogok enni. 3 hónapig alig ettem valamit, de egyre csak híztam. Még edzeni is elmentem, de ez sem segített. Nem hittem a tablettákban, de meg kellett próbálnom. 3 héttel azután hogy elkezdtem szedni az UltraSlimet a hasi zsírpárnáim elkezdtek eltűnni, és a lábaim újra formásak lettek.

Ewelina Kopacz, 23 éves, Warszawa