Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Metadrol

2014.02.20

gyors izomnövelés

A Metadrol használata gyors izomnövekedést garantál, fokozza az izmok erejét, csillapítja az izomlázat, javítja az állóképességet, fokozza a teljesítményt, és gyors zsírégetést biztosít. A gyorsabb izomregeneráló folyamat lehetővé teszi a testgyakorlások nagyobb intenzitását, az izmok térfogatának növekedését, és a gyakori, intenzív edzéseket is. A Metadrol segít, hogy izmaid minden mozgásból a legtöbbet nyerjék, így minden edzés hatékonyabbá válik.

 

Aki csak edzett, tudja, hogy egy ideig gyorsan gyarapszik az izomzat. Elérve azonban egy bizonyos küszöböt, megreked az ember, és csak nagy nehezen tud a következő szintre jutni.

A METADROL testedzéshez használt világszínvonalú étrend-kiegészítő, mert lehetővé teszi a küszöbértékek átlépését. Azáltal, hogy segítségével izmaid a maximumot hozzák ki minden gyakorlatból, készítményünk lehetővé teszi, hogy az edzések során magasabb teljesítmény-szintet érj el.

Egyéb izomnövelő készítmények a rugalmasság elvesztésével járhatnak. Csak a METADROL tartalmaz olyan laboratóriumban tesztelt összetevőket, melyek védik izomrostjaid, lehetővé téve, hogy egyszerre legyél erős és rugalmas Tested egyensúlyi állapotának beállítása, a tejsav termelés minimalizálásával és az izomnövekedés maximalizálásával, a METADROL fitness-egyenlet kulcsa.

Akár egy adott edzés során építkezel fokozatosan, akár bővíted az edzéstervet, hogy javíts a teljesítményeden egy atlétikai versenyre, tudod, hogy a megfelelő időt rá kell fordítani, hogy csúcsformába kerülj. Az intenzívebb edzés megkívánja a holisztikus megközelítést. A megfelelő táplálkozás, a jó felszerelés és a METADROL jobb állóképességet bizosít a számodra, hogy keményebben edzhess, valamint, hogy gyorsabban regenerálódj, hogy gyakrabban járhass konditerembe.

A tejsav hatásának csökkentése révén rövidebb és könnyebben kezelhető izomlázzal kell megküzdened egy keményebb edzés után. Az aminosavak, a kreatin, a nitrogén-oxid alapú gyorsítók és a katalizáló hatású proteinek megfelelő kombinációja, melyek üzemanyagként hatnak izmaidra, biztosítják a testednek mindazokat az alapvető elemeket, amik egy profi fitness étrendhez szükségesek.

A METADROL jelentősen fokozza tested természetes regenerálódó képességét fizikai igénybevétel után. A gyorsabb izomregenerációs folyamat fokozza az edzések intenzitását, növeli az izmok térfogatát, és gyakrabb edzéseket tesz lehetővé, hogy kiugróan jól teljesíthess, amikor a leginkább szükséges.
A nagyszerű összetevők megfelelő kombinációja, tökéletes összhangban tested vegyi konyhájával teszi a METADROLT a világ leghatékonyabb fitness táplálék-kiegészítőjévé.

A METADROL klinikailag tesztelt formulát használ, ami kiterjedt kutatások során bizonyította, hogy növeli az izomtömeget, csökkenti az izomfáradtságot, és eddig nem tapasztalt lendületet ad az edzéseidhez. A jól ismert kiegészítőknek és az egzotikus összetevőknek köszönhetően a METADROL nyerő receptje nagy előnyt jelent az igazi sportolóknak, amikor a legjobbat kell nyújtani!

Az utóbbi időben több tanulmány is készült, amely az izomnövekedést és a sportolói teljesítményt vizsgálta profi tesztcsapattal. A METADROL sportolók minden téren lényegesen jobb eredményt mutattak, mint az egyéb étrend-kiegészítőt használó társaik vagy azok, akik semmit sem használtak!
  • Mint profi edző mondhatom, hogy semmi sem ér fel a METADROLLAL K. Nielowicz – hivatásos edző, - Brandenburg Germany

    Évtizedek óta használnak étrendkiegészítőket, és mindenki tudja, hogy megfelelő használat mellett biztonságosak és hatékonyak lehetnek, de edzői pályafutásom hosszú ideje alatt nem találkoztam semmivel, ami a METADROLHOZ fogható lett volna.

  • Az alapos tesztek kimutatták, hogy a megfelelően szedett METADROL biztonságos Dr. L. Stover – sportorvos

    A sportolók általában egy új étrend-kiegészítő minden pozitív hatása iránt érdeklődnek. Orvosként azonban, a lehetséges mellékhatásokra összpontosítottam. Alapos tanulmányozás után, csapatunk nem talált egyetlen káros mellékhatásra utaló jelet sem. A METADROL biztonságos és alaposan tesztelt.

  • METADROL alapos tudományos munka gyümölcse K. Rand – vegyész – Manchester UK

    Molekuláris szinten az emberi test nagyon hasonlít a gépekhez. A megfelelő üzemanyaggal jobban és tovább teljesít. Vegyészként könnyű volt rájönni, hogy a METADROL receptje tudományosan beállított és nagy mennyiségű biológiai adatra épül.