Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sliuette

2014.02.20

 

 

 

                      Miből áll és hogyan kell használni?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                                                                                                                                                                                                              A Siluette krém egy mellfeszesítő krém hozzájárulva a mell növeléséhez. Ez összeteőinek kombinációjának köszönhető aminek hatása ajánlott a bőségesebb vérkeringéshez, ami előválthat egy méretbeli növelést a mell területén ahol stimulálva van. Elegendő napi egy réteg krémet felvinni a mell területére gyengéden bemaszirozva amíg fel nem szívódik a bőrbe. Növényi összetevők formulájának eredménye. Minden bőrtipusnak ajánlott. A

Siluette kivételes formulájának köszönhetően a mell vékony szövetének biztonságos és hatékony növekedését éri el, ami nagyobb, feszesebb és formásabb mellet hoz létre.

Biztonságos a siluette krém használata?

Természetesen. A krémet természetes jellemzőkkel bíró növényekből fejlesztették ki.ez által összes összetevője természetes és biztonságos.

Hogyan kell használni?

Naponta egyszer alkalmazzák, leginkább zuhanyzás után, miután megszárította a mellét. Napi egyszeri alkalmazás elegendő.

Nagykorúnak kell lennem a termék használatához?

Igen. Nagykorúnak kell lenni ahhoz hogy használhasd.

Vannak mellékhatásai?

Nem. A Siluette krém összes összetevője természetes és biztonságos így semmi esetre sem okoznak mellékhatásokat ami káros lenne az egészség számára.Nem minősül gyógyszernek így nincsenek mellékhatásai és nem kell recept vásárlásához. Meg kellene győződnie róla, hogy nem allergiás a formula egyetlen összetevőjére sem.

Van olyan eset amikor nem ajánlott a termék haználata? Melyek ezek?

Egyik összetevője sem veszélyes az egészégre és árusítási legális az EU-n belül. Viszont mint minden étrend-kiegészőnél a következőkre kell odafigyelnünk, és megelőzni ezekben az esetekben a szedésüket:

- Ne legyen allergiás bármelyik összetevőjére sem
- Terhesség vagy szoptatás alatt
- Mellrák, érhártyagulladás vagy bőrproblémák
- Szívmegbetegedés esetén, fertőzések vagy seb esetleg fájdalom érzés a mellen
-Előzetes mellrák betegségben szenvedőknek