Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TetroBreath

2014.02.27

A szájszagot a kiáramló levegőben levő kellemetlen szagú kénvegyületek okozzák.

 
Azok a tényezők, amelyek az anaerob (oxigén jelenlétét nem kedvelő) baktériumok elszaporodásának kedveznek, elősegítik a szájszag kialakulását. 

Ilyenek a(z):

 • szájszárazság,
 • ínybetegségek,
 • nyelvlepedék,
 • nehezen tisztítható helyek, rossz pótlások,
 • védekezőképesség csökkenése.

A szájeredetű kellemetlen lehelet kezelésének a titka a kénvegyületek termeléséért felelős baktériumok visszaszorítása. Ma már rendelkezünk olyan készítményekkel, amelyek képesek a kellemetlen leheletet megszüntetni és egész napra friss leheletet biztosítani.

 

Megoldás a TetroBreath!A készítmények kifejlesztője az amerikai Dr. Harold Katz, mikrobiológus és fogorvos, aki már 1990-től foglalkozik a kellemetlen lehelet gyógyításával. Kaliforniai klinikáján már több mint 20 000 beteget kezelt ezzel a problémával. 

A TetroBreath termékek fő hatóanyaga a szabadalmaztatott eljárással stabilizált klór-dioxid, amely a szájban hármas hatást fejt ki:

 • fertőtlenítő hatása révén csökkenti a baktériumok számát,
 • oxigént leadva rontja az anaerob baktériumok életfeltételeit,
 • a már kialakult kellemetlen szagú kénvegyületeket szagtalan molekulákká oxidálja.

Amint látható, nem elfedi a kellemetlen szagokat, hanem a környezetét oxigénnel dúsítja, és ezáltal az oxigén jelenlétét nem kedvelő (anaerob) baktériumok elszaporodását gátolja, így állítva vissza az egyensúlyt. Ha ez mégsem lenne elég, a már kialakult kénvegyületeket is semlegesíti.
Ennek a termékcsaládnak a rendszeres használata a kellemetlen leheletet teljesen megszünteti. Garantáltan frissé, üdévé teszi a leheletét.

A TetroBreath termékek zsenialítása abban áll, hogy csökkenti a rossz leheletért felelős baktériumok számát, de nem pusztítja el az összes mikroorganizmust. Ez nagyon fontos! Sok olyan szájápolási termék létezik, amely képes a baktériumokat elpusztítani. Ezeknek a termékeknek az a legnagyobb problémájuk, hogy hosszú távon nem alkalmazhatóak, mert (1) nem az a célunk, hogy a szájat sterilen tartsuk és, mert (2) egy ilyen típusú kezelésnek káros mellékhatásai vannak.
 


 

Előnyök:

A fő hatóanyag a stabilizált klór-dioxid:
 • csökkenti a baktériumok számát, de nem pusztítja el azokat teljesen,
 • oly módon változtatja meg a szájban az életkörülményeket, hogy az oxigénkedvelő baktériumoknak kedvez, gátolva az anaerobok elszaporodását,
 • az illékony kénvegyületeket szagtalan vegyületekké oxidálja,
 • folyamatosan használható.
A fő hatóanyagon kívül tartalmaz még:
 • kétféle pirofoszfátot a fogkőképződés gátlására,
 • nátrium fluoridot és xylitolt a fogszuvasodás megelőzésére,
 • természetes mentaolajat,
 • aloe vera kivonatot.
A TetroBreath Plus és a Perio Therapy készítményekben megtalálható még:
 • fertőtlenítő hatású teafaolaj,
 • immunerősítő és a kellemetlen szagú kénvegyületeket semlegesítő cink-glukonát,
 • Q10 koenzim.
A TetroBreath termékek NEM tartalmaznak:
 • nátrium-lauril-szulfátot, amit a jobb habzás érdekében tesznek a legtöbb fogkrémbe, de szárítja a szájat és felmerült a szerepe az afták létrejöttében is,
 • szaharint, amely megkérdőjelezhető hatású édesítőszer,
 • mesterséges íz- vagy színezőanyagot,
 • benzalkonium-kloridot (allergén)

A TetroBreath termékek kifejlesztéséhez nem végeztek állatkísérleteket. Nagy a választék termékcsaládon belül. Létezik alap és erősebb (Plus) változat is. A hatóanyagok megtalálhatóak a legkülönbözőbb formában: foggél, szájvíz, spray, orrcsepp, rágó, fogselyem stb. Így lehetővé válik a hatóanyag eljuttatása a legeldugottabb területekre is.                                                                                                                                                                                  Mivel tudom, hogy a kellemetlen lehelettől szenvedőknek pontosan mire van szüksége, összeállítottam háromféle bevezető készletet, amelyek segítségével a legkedvezőbb feltételekkel kezdheti el a Termékek használatát. 


Mind a három csomagot úgy állítottuk össze, hogy a rossz lehelet leküzdésére általunk ajánlott szájápolási protokollnak megfeleljen.

Nézzük mit is kell tennie ahhoz, hogy megszabaduljon a kellemetlen lehelettől A TetroBreath termékek csak napi néhány percet kérnek Öntől, vagyis azt, hogy az eddigi szájápolási szokásaikat a következőképpen alakítsák át.

Hogyan kell használni a TetroBreath termékeket, hogy 24 órán át biztosan friss maradjon a lehelete?

1. Vegyen egy fogselymet és mártsa TetroBreath szájvízbe, majd alaposan tisztítsa meg a fogközöket a fogselyemmel. Ez a művelet biztosítja, hogy a hatóanyag eljusson a fogközökbe.

2. Nyelvkaparó segítségével finom mozdulatokkal 4-5-ször kaparja le nyelvéről a lepedéket, mindig a nyelvgyöktől a nyelvcsúcs irányába, ügyelve arra, nehogy megsérüljön.

3. Öblítse le a nyelvkaparót, majd helyezzen rá egy kevés foggélt és dörzsölje finoman a nyelv papillái közé. Ezáltal lehetővé válik a hatóanyag eljuttatása a nyelv repedéseibe és mélyen a papillák közé. Meg kell próbálni minél hátrébb nyúlni, addig, amíg nem nagyon kellemetlen. Ezután még nem kell öblíteni, de a nyelvkaparót megtisztíthatja

4. Száraz fogkefére helyezzen foggélt és 2-3 percig alaposan dörzsölje a fogait, nyelvét és a szájüregét. Ezután a felesleget ki kell köpni, de nem szabad vízzel öblíteni.

5. Két kupaknyi szájvizet öntsön ki pohárba, és ezzel öblögessen 90 másodpercig úgy, hogy minden felületre eljusson a szájvíz. Újabb két kupaknyi mennyiséggel gargalizálni célszerű 90 másodpercig. Ne igyon a flakonból , mert a folyadék fertőződhet. Az öblögetés után 15 percig lehetőleg ne fogyasszon ételt vagy italt.

Ok, ha érdekli Önt, beszéljünk az árról. Mennyibe kerül?

A TetroBreath termékek Magyarországon történő bevezetése sok millió forintba került eddig és ez így lesz a jövőben is. Mivel ezeket a termékeket mi csak forgalmazzuk, áraink kialakításánál nagy mértékben függünk az európai központ áraitól és a forint árfolyamától.

Az eredmény viszont óriási! A visszatérő vevők számának gyors növekedése és a visszajelzések azt mutatják, hogy a termékek használata tényleges megoldást jelent sokaknak. Tehát, ha TetroBreath szájápolási készítményt vásárol, olyan szájápolási rendszert kap kézhez, ami segít a problémái megszüntetésében vagy megelőzésében - és ez garantált! (lásd a 100%-os pénz-visszafizetési garanciánkat!)

Mit érne az Ön számára,
 • ha nyugodtan kereshetné a kapcsolatot más emberekkel,
 • ha arra koncentrálhatna, amit mondani akar és nem arra, hogy nehogy túl közel hajoljon másokhoz,
 • ha csak egyszerűen és magabiztosan dőlhetne hátra tudván, hogy Ön mindent megtett annak érdekében, hogy a fogai egészségesek és a lehelete garantáltan friss legyen.
Gondolja csak végig, eddig is mennyit költött már a szájápolásra. Az eddig használt szájápolási eszközök is mind pénzbe kerültek; a fogkrém, a szájvíz, a szájspray, a mentolos cukorka, a rágó nem vagy csak részben segítettek.

Az általunk ajánlott készítmények nem tartóznak az olcsó termékek közé, de meggyőződésem, hogy Ön nem is ilyet keres. Úgy gondolom, hogy Önnek egy hatékony, de megfizethető termékre van szüksége. 

A TetroBreath termékek pont ezt nyújtják Önnek és a javasolt felhasználási protokoll betartása esetén sem kerülnek többe, mint napi 240 Ft a TetroBreath és a 330 Ft a TetroBreath Plus esetén.