Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ThermaCUTS

2014.02.20

fogyókúrás tabletta

A ThermaCuts diétatabletta tökéletes zsírszövet-égető, és pozitív hatással van az anyagcserére. A hatását a zsírsejteken belül fejti ki, így a felhalmozódott zsír tiszta energiává alakul. A ThermaCuts hatékonyságot és biztonságot garantál, melyet laboratóriumi vizsgálatok és elégedet fogyasztók véleménye támaszt alá. Sikeresen segít megszabadulni a fölös kilóktól, csökkenti az étvágyat, és energiát szabadít fel a zsírok semlegesítése révén. A ThermaCuts tabletta nem tartalmaz efedrint, és 100%-osan biztonságos az egészségednek.

A Thermacuts egy forradalmian új étrend-kiegészítő, amely 100%-osan természetes. Ezeknek a fogyókúrás kapszuláknak az a nagy előnye a többivel szemben, hogy ideális megoldást nyújtanak olyan fogyni vágyó embereknek, akik nem akarnak lemondani a kedvenc ételeikről vagy nem szeretnek órákat eltölteni egy edzőteremben. A termék segít lefogyni akár 12 kilót, mindössze 5 hét alatt! A Thermacuts rendkívül hatékonyan működik, mert két irányból közelíti meg a problémát egyszerre:

  • elégeti a sejtekben lévő zsírokat, így megakadályozza a zsír újbóli lerakódását;
  • a felesleges zsírt energiává alakítja át, amellyel csökkenti a napi kalória bevitelt és felgyorsítja a test anyagcseréjét, valamint fokozza az étvágyat. Továbbá ad egy hatalmas energialöketet is.

 

Elgondolkodtál már azon, miért van az, hogy néhány termék hatékony, míg azok, akik hasonló vagy ugyanazon összetevőket tartalmaznak, mégsem? Ha az összetevők listája lenne a siker kulcsa, akkor a hamisítványok ugyanolyan hatékonyak lennének, mint az eredeti társaik – a termékben lévő összes összetevő minden esetben rajta van a címkén. A jó alapanyag kiválasztása fontos, de a pontos arányok hozzák meg a sikert. Ez az oka annak, hogy az egyedi formula miért ilyen szigorúan védett.

A Thermacuts az összetevők tökéletes elegyét sűrítette egy kapszulába – az ideális arányok a sikeres fogyókúra titka. Az áttörést jelentő formula két folyamatot gyorsít fel: a hőtermelést és a lipózist, azaz a természetes fogyókúrát elősegítő folyamatokat, így azáltal segíti a karcsúsodást, hogy javítja a szervezet anyagcseréjét, szabályozza az étvágyat és segíti a zsír felszívódását.

 


Zsírégetés előtt, először kisebb elemekre kell bontani a zsír részecskéket, név szerint zsírsavakra és glicerinre. Ezt a folyamatot Lipózisnak hívják. A Thermacuts természetes összetevői felgyorsítják ezt, így a zsír egyszerűen „elolvad”.


A hőtermelés folyamatok halmaza, beleértve az anyagcserét, amely szintén hőt termel. Amikor felgyorsul a metabolizmus, amely a Thermacuts szedésének egyik hatása, az anyagcseréd felgyorsul és elégeti a feleselges zsiradékokat.
 

Nem számít, ha nincs elég időd vagy már a testmozgás gondolatától is fáradt vagy. Nem számít, ha a diétát nem tudod betartani egy napnál tovább. Ha túl sokat híztál, és le szeretnél fogyni, akkor a Thermacuts segít Neked!

Számos klinikai vizsgálat alátámasztja a Thermacuts hatékonyságát, és igencsak előnyös a többi hasonló termékkel szemben. A teszteken részt vevő emberek 96.1%-a átlagosan 10.5 kg-t fogyott le 4 hét alatt. Összehasonlításképpen: azon személyek, akik placebót kaptak, átlagosan 1.2 kg-t fogytak.

További tanulmányok alátámasztják a Thermacuts összetevőinek súly-csökkentő hatását. Itt egy kis információ:

Összesen 70 ember, férfiak és nők egyaránt, 20 és 69 év közöttiek vettek részt a tanulmányban. Az alanyoknál eredményes volt a tanulmány, a teljes testtömegüknek akár a 16,2%-át is le tudták adni. Az elemzés kimutatta, a Thermacuts összetevői miatt jelentősen megnőtt az energiafelhasználásuk és jelentősen csökkentette az alanyok testzsírját.

A Zöld Tea csökkenti az étvágyat, és lelassítja a zsír felszívódását, ami annyit jelent, hogy a zsír csak keresztül halad az emésztő rendszeren. A hatóanyag megköti a zsír részecskéket, ezzel csökkentve az elfogyasztott kalória mennyiségét, egy étkezés során, akár 180 kalóriával!


Az Amara Aurantiacoolyan anyag, amit gyakran „zsír pusztító”-ként is emlegetnek. Blokkolja azokat az enzimeket, amelyek a zsírok tárolásáért felelősek, így felgyorsítja a fogyás folyamatát, és segít formában maradni.


 

Az egyik Tv műsor egészségről szóló epizódjában, ami hatalmas nézettséget ért el Amerikában, Dr. Oz, a sorozat producere, és házigazdája, aki egyben egy kiváló doktor, megerősíti a ThermaCuts egyik alkotóelemének a Zöld Teának a hatékonyságát. A Doktor szerint a vadonatúj kutatások az összetevőről, nagyszerű áttörést jelentenek a természetes fogyás tekintetében mind a mai napig. A vizsgálatok kimutatják, hogy a Zöld Tea az a csodás hatóanyag, ami garantálja a fogyást, diéta, vagy edzés nélkül.


A Thermacuts egy rendkívül hatékony fogyókúrás étrend-kiegészítő. A kapszulák olyan embereknek lettek kifejlesztve, akik szeretnének lefogyni, mellékhatások nélkül. Kihasználják a természet erejét – olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek klinikailag bizonyítottan csökkentik a testzsírt. Véleményem szerint, ez a legbiztonságosabb termék a karcsúsodásra, megerőltető diéták, kemény gyakorlatok és jojó hatások nélkül. Mindenkinek bátran ajánlom!