Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AcaiBerry900

2014.02.20

acai kapszula

Az Acai Berry 900 súlycsökkentő készítmény, mely megtisztítja a tested, bőröd fiatallá és egészségessé teszi. A bizonyított hatások között szerepel az öregedési folyamat lassítása és az immunrendszer erősödése. Az Acai Berry 900 nemcsak hatékony diétát biztosít, hanem javítja a koncentrációt is, és a megfelelő szinten tartja a koleszterint is. Megkönnyíti az elalvást, javítja a vérkeringést, növeli a szexuális teljesítményt és erősíti az immunrendszert is. Minden acai bogyó alapú készítmény ezen kívül látásjavító hatású is.

Ma – végre gyönyörű = 60 kg, 81 cm, 99 cm-es csípő


Keresztnév: Jane
Vezetéknév: Hawkins
Kor: 38 éves
Súly:
Leadott 29 kg


Íme az életem története:

Én a múltban – terhesség kétszer = 89 kg, 134 cm-es derék, 149 cm-es csípő.

Én ma – végre gyönyörű = 60 kg, 81 cm-es derék, 99 cm-es csípő!

Sok módszert próbáltam ki, hogy olyan vékony lehessek, mint a terhességem előtt. Nagyon szeretem a gyermekeimet, de nem nem tudtam ránézni a testemre az első terhesség után. Amikor életet adtam a másik gyermekemnek, a helyzet csak rosszabb lett.

Szerencsére, rábukkantam az AcaiBerryre, ami segített fokozatosan lefogyni 89 kg-ról 60 kilóra 5 hónap alatt. Biztonságosan akartam lefogyni, így emellett még változtattam a diétámon, sokat edzettem és most vékony és egészséges vagyok.

Köszönet ezeknek a tablettáknak, az életben új fejezetet nyitottam. És az anyaságban is.

Nem kellett robotolnom és jelentős erőfeszítést kifejteni, hogy lefogyjak 9 kilót. Nagyszerű!


Keresztnév: Diana
Vezetéknév: Szot
Kor: 35 éves
Súly:
Leadott 9 kgTudom, nem tettem meg minden tőlem telhetőt, hogy lefogyjak, de az az igazság, nem volt időm elmenni az edzőterembe vagy egészséges ételek készíteni. Elterveztem, hogy Egyiptomba megyek nyaralni és szerettem volna megszabadulni a nagy hasamtól és kicsivel vékonyabb combokat is akartam, hogy jól nézzek ki bikiniben.

Az interneten keresgéltem és rátaláltam az AcaiBerryre. A terméknek sok jó ajánlása van, nemcsak lengyel oldalakon, ezért megrendeltem. Meglepődtem, amikor a pirulák hatására csökkent az étvágyam. Fele annyit kezdtem el enni, mint előtte, de a legfontosabb az volt, hogy a termék elvette az édességek utáni sóvárgásomat. Ezzel véget is ért ez a rossz szenvedélyem!

Azt is észrevettem, sokkal több energiám van, gyakrabban sétáltam haza munka után. És könnyen elértem a célom, amit akartam, mindössze 2 hónap alatt. Nem kellett robotolnom és jelentős erőfeszítést kifejteni, hogy lefogyjak 9 kilót. Nagyszerű!

Ajánlom ezeket a tablettákat, jobban nézek ki, simább a bőrön és 10 cm-rel vékonyabb a derekam. Olyan jól éreztem magam bikiniben! Köszönet az AcaiBerrynek értek, ez volt a legjobb nyaralásom! Őszintén AJÁNLOM mindenkinek!


Az anti-oxidáns megtisztítja a testet a mérgek teljes tartományától. Az AcaiBerry népszerűsége folyamatosan növekszik, már a hollywoodi csillagok is minden nap használják – immár elválaszthatatlan része a diétájuknak. Az Acaiberry - amely erősíti az immunrendszert és segít a fogyásban - az elit választása!

  • A CNN Hírek adása megemlíti, hogy az acai bogyók "B vitaminban, ásványokban, rostokban, fehérjékben és omega-3 zsírsavakban is gazdagok. Az Acai bogyók olajsavat is tartalmaznak."

  • „Tanulmányok kimutatják, hogy az acai bogyók a világ legtáplálóbb élelmiszerei közé tartoznak, amelyek segítenek a fogyásban. Ezek a magas energiatartalmú bogyók az Amazon pálmafákon teremnek, amelyeket Brazília esőerdőiben találunk meg, és íze olyan, mint a bogyók és a csokoládé keveréke.”

  • A csatorna jelentette, hogy „sok világelső atléta kezdte el használni az acai bogyókból készült termékeket, amelyet személyes edzésükhöz használnak”. Megemlítette azt is, hogy „az acai bogyók Omega 3,6 és 9 zsírsavakban ugyanúgy gazdagok mint olajsavban és olyan tápláló, hogy teljes étkezésként is alkalmazható”.