Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Botosis

2014.02.20

anti-aging

 

A Botosis egy forradalmi termék, ami minimalizálja a ráncokat. A terméket azoknak az érett nőknek készítették, akik fiatalabb bőrről álmodnak.

A Botosis nem „eltűnteti” az öregedés jeleit, hanem sejt szinten dolgozik, így hamar, és jelentős eredmények várhatóak: elsimítja, megerősíti, hidratálja a bőrt.

Eredményeket akár 4 hét rendszeres használat után is láthat. Napi 2 kapszula ajánlott.Bőre nem ellenálló az idő múlásával . Továbbá bántani a stressz és a környezeti tényezők. Szerencsére , van egy módja , hogy állítsa le az öregedési folyamatot , és még megy vissza .

BOTOSIS áttörést a keresést a tökéletes felkészülést antioxidáns . Úgy tervezték, a nők között a 35 és 65 éves kor . BOTOSIS természetes facelift .
hogyan működik ?

Klinikailag bizonyított eredmények - megfordítása az öregedési folyamat a sejtek szintjén .

Fiatalos megjelenést anélkül, hogy műtét nélkül, invazív eljárások , anélkül, hogy káros vegyi anyagokat. Formula BOTOSIS egyfajta természetes botox . Egy különbséggel - nincs kockázata , hogy az arc fog kinézni mesterséges és maskowato .
hogyan működik ?

Bőrgyógyászatilag tesztelt formula kizárólag természetes és biztonságos anyagok, amelyek regenerálják a mély rétegeiben a bőrt. Fokozott kollagén előállításához okozza a csökkenést a ráncok , és javítja az arc kontúrjait , és bőrfeszesítő . BOTOSIS ez a képlet , az aktív tápanyagok fokozatosan szabadul fel , így a készítmény dolgozik éjjel-nappal .