Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Follixin

2014.02.20

hajhullás ellen házilag

 

A Follixin orvosok által ajánlott, napi használatra készült hajnövesztő készítmény, mely lehetővé teszi, hogy visszanyerd természetes, gyönyörű hajad. A Follixin megvastagítja a hajhagymákat, megerősíti a gyökereket minden hajszálnál, ezáltal segíti pótolni az elveszett hajszálakat, és védelmet nyújt a meglévőknek. Az egészséges hajhagymák a fejbőrön keresztül is erősödnek.

Előzd meg és kezeld a hajhullást tudományosan a Follixinnel.

Ellentétben a mindenfajta krémekkel, melyek nehezen hatolnak be a fejbőrbe, hogy serkentsék a növekedést a hámréteg alatt, a Follixin belülről hat. Megnyitja a tüszők nyílásait, megvastagítja a hajhüvelyeket, hogy megerősítse a hajad, és új élettel töltse meg a fejbőröd, ahol leginkább szükséges.

Az egészséges hajtüszők is megerősödnek a fejbőrödön. A Follixinnel könnyen nő a hajad.
A klinikai tesztek és a kereskedelemben elért eredmények igazolják, hogy a Follixin hatékony hajnövesztő- és regeneráló szer. A Follixin kétszeresen hat, hiszen megerősíti a meglévő hajszálakat a gyökereknél és a szálak mentén, miközben serkenti az elhaló tüszőket, hogy új szálakat növesszenek.
A meglévő hajszálak megőrzése, és újak növesztése révén a Follixin a maximális hajnövekedést biztosítja rövid idő alatt.

Erős tüszők - vastag, dús haj

Egy átlag embernek több, mint 100 000 hajtüsző található a fejbőrén, de születés után újak nem nőnek. A legtöbb embernek 50-100 hajszála hullik naponta, de a 150-nél nagyobb tartós napi veszteség már jelentős hajhullásnak tekinthető.

A Follixin megvastagítja a tüszőket, megerősíti a hajszálakat a gyökereknél, megvastagítja a haj hüvelyeket, hogy pótolja a korábbi veszteséget, és védje a meglévő hajállományt, belülről kifejtve a hatását.

Tudományos vizsgálatok igazolják, hogy a Follixin biztonságos és hatékony.

Mielőtt a mindenféle korú férfiaknak ajánlott Follixin megjelent volna a piacon, termékünket kimerítő tudományos vizsgálatnak vetettük alá, vezető kémikusok és orvosok vizsgálták kettős-vak tesztek során hajnövesztő készítményünk hatékonyságát. Miután bebizonyosodtak az eredmények, klinikai tesztekkel kezdtük vizsgálni a Follixinnak, mint tudományos hajregeneráló készítménynek a biztonságosságát.

Az eredmények magukért beszélnek. A Follixint kipróbáló férfiak több mint 94%-a jelentős eredményekről számolt be fejbőrük hajhullástól érintett területén, és a kísérletben résztvevők közül senki sem tapasztalt semmilyen mellékhatást.

Mit mondanak az orvosok a Follixinről?

Mint gyakorló orvost, gyakran megkérdeztek a pácienseim, van-e valamilyen bizonyítottan hatékony módja az elvesztett haj természetes visszaszerzésének.
Egész mostanáig, az egyetlen hozzáférhető választás a fájdalmas műtéti beavatkozások, a csak ritkán ható mindenfajta krémek, és a megbízhatatlan gyógyszerek voltak, amelyekről nem álltak megfelelő adatok a rendelkezésünkre.

Tudom, hogy hat, és hogy nincsenek mellékhatások, mert én magam is Follixint használok, hogy visszanyerjem a hajam.

Dr. R. Cowlings, 2010. január, WRCH Journal Of Medicine

A hajhullás az orvostudománynak az a területe, amelyet a nagyobb gyógyszergyártó cégek és az R&D laboratóriumok elhanyagoltak, egyszerűen azért, mert az életet nem veszélyezteti. Ennek ellenére, a hajhullás, a tőle szenvedő férfiak millióinak életminőségére gyakorol komoly hatást, ezért ajánljuk a Follixin termékeket, melyek egyszer s mindenkorra megoldják ezt a problémát.

A kihullott haj pótlása, és a meglévő megőrzése: ez a hajnövesztés kettős módszere.

Dr. I. Nicholas, 2009. március, EU Medical Institute Journal