Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PHIERO prémium

2014.02.20

 

                                    Hogyan működik?

                                                                                                                                                                                                            A feromonok a természetben megtalálható, szagtalan, kémai vegyületek, melyeket szervezetünk nemi mirigyei választanak ki (mint, ahogy ez az állatvilágban is történik) és melyeknek egyetlen feladata szexuális viselkedésünk befolyásolása és az ellenkező nem vonzása.

A Phiero Premium parfüm 3 feromon keveréke, a hatékonyság és a frisség koncentrációja, kifejezetten a VNO (vomeronazális szerv)-ra hatva, oly módon, hogy ez által spontán jelet küld, így felkeltve a figyelmet a férfiakra nagyon gyors módon így a te személyedre irányul majd a figyelem.

A szakértők véleménye
 
 
Dr Sapetti
Urológia, Andrológiai és Szexológia Szakorvos

Mindig egy érdekes témának tartottam a feromonok tanulmányozását, a nagy hatása miatt, amit a személyeken kivált az egymás közötti vonzalom esetében, ami a tudomány által már bebizonyított tény.

A Phiero parfümök családja feromonokkal segít egyaránt nőknek és férfiaknak az önbizalmuk növelésében, ráadásul minden egyes üvegcse szintetizált feromonokat tartalmaz így jobban elősegítve a személyes vonzerőt. Ajánlom, mint pszichológiai technikát így könnyebben kapcsolatba léphet más emberekkel.

Aláírt: Dr. Sapetti
 
Gyakori Kérdések
 
Hogyan működik?

A Phiero Woman feromon parfüm egy kifejezette olyan tervezett formulát tartalmaza ami közvetlenül a VNO-ra hat, oly szinten, hogy a hirtelen jel amit a női szervezet észlel, azonnal felkelti bennük a figyelmet amit a te személyed fog bennük okozni az illat használata által.

Hogyan kell használni?

Használata nagyzon egyszerű: közvetlenül a bőrre kell fújni( más illatszereddel együtt is akár), a nyak, csukló vagy fül mögötti területre. Azt is tartsd észben, hogy a parfüm csak külső használatra való, nem szabad lenyelni vagy közvetlenül szembe vagy egyéb érzékeny területre fújni.

Vannak mellékhatásai?

Nem, semmilyen esetben sem okozhat az egészégre káros mellékhatásokat a Phiero Woman. Viszont vigyázni kell, hogy ne érjen a szemhez és ne nyeljük le, ugyanúgy mint bármelyik parfüm esetében amiket a boltokban megtalálható.

Mennyi ideig tart egy fújás Phiero Premium a testen?

A feromonok hatása körülbelül 8-10 óráig tart, ha megfelelően alkalmazod. Minden üvegcse 30 ml parfümöt tartalmaz, azaz körülbelül 90 fújásra elegendőt.

Használható-e a Phiero Premium más parfümökkel vagy illatszerekkel együttesen?

Igen, más illatszerek vagy parfümök összetevői nem befolyásolják a feromonok tartalmát a Phiero Woman esetében.