Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alluramin

2014.02.20

undefined

 

Feremonok férfiaknak. These are pheromones for men. A természetes összetevők egyedülálló összetétele miatt, az Allramin teljesen biztonságos és hatákony.

Ugyanúgy használható, mint a parfüm vagy kölni – csak rá kell fújni a csuklóra, nyakra vagy ruhára. Az Alluramin fermonok vonzóbbá teszik a férfiakat a nők számára. Fokozza a nők vágyait és segít leküzdeni a gátlásaikat.

Tudományos tények

Mik azok a feromonok , és hogyan befolyásolja a másik nem ? Milyen Alluramin használja tulajdonságaik ? Nézze meg ezeket a lenyűgöző tények , és meg fogod érteni, hogyan működik Alluramin és hamarosan rájössz, hogy a leghatékonyabb módja annak, hogy felkelti csodálatát az ellenkező nemű !

    
Tény 1

    
A feromonok olyan anyagok kiválasztódik a testen kívül , amely befolyásolja a szexuális viselkedést és a társadalmi és más személyek ugyanazon fajok illó hormonok okozzák azonnali változást viselkedését.
    
Tény 2

    
Alluramin közvetlenül serkenti a szagló receptorokat a gén által kódolt V1RL1 - felelős gén fogadására feromonok , a közelmúltban izolált tudósok által a klinikai vizsgálatokban.
    
3. tény

    
Androstadienone egy származékát tesztoszteron , kiválasztódik a férfiak verejték idején a stimuláció , amely erősen aktiválja az agy és növeli a vágyat a nők számára. És ez volt androstadienonowi , amely része a feromonok , Alluramin annyira hatékony.
    
4. tény

    
Az orr az összes emlős nevezzük a VNO szervet , amely felelős a szexuális válaszokat. Annak ellenére, hogy ez található az orr nyálkahártyáján , semmi köze a szagot. Anyagok, amelyek serkentik , vannak illatok , de a feromonok .
    
Tény 5

    
A szervezet termel egy nagyon kis mennyiségű természetes szerves vegyületek, mint például , hogy serkentik androstadienon szexuálisan. Éppen ezek az anyagok az alapja a Alluraminu . Nem változnak a természet , csak segítsen neki a munka!