Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


iBright

2014.02.20

Eredményes fogfehérítő

Az iBright a piacon hozzáférhető leggyorsabban ható, legbiztonságosabb és leghatékonyabb fogfehérítő készítmény. A professzionálisan kialakított tiszta összetevők tökéletes és ragyogó mosolyt biztosítanak.

 

Fehérebb fogak 5 nap alatt?

A fogak elszíneződésének sok oka lehet: dohányzás, tea, kávé, üdítők. A fogak a kor előrehaladtával is elszíneződhetnek. Az elszíneződött fogak többé nem okoznak problémát – az iBright varázslatosan hatásos. Hatékony, könnyű használni, és teljesen biztonságos. Klinikai tanulmányok bizonyítják – az iBright akár 14 árnyalattal is megfehéríti a fogaidat.

Attól függően, hogy hogyan használod, akár 5 vagy 7 nap alatt is látványos hatás érhető el.

Fehérítsd a fogaidat, és kápráztasd el a barátaidat. A mosolyod az első amit észrevesznek rajtad. Csatlakozz a több mint 40 ezer elégedett vásárlóhoz.

Eduard,
24 éves


Meglepődtem, hogy milyen gyorsan megkaptam a megrendelt terméket. Egy héttel a rendelés után, már fehéríthettem is a fogaimat. Az iBright remek termék! Nagyon hálás vagyok érte! Mindenkinek ajánlom.

Peter,
42 éves


Minden a külsejével törődő embernek észben kell tartania, hogy a fehér fogak nagyon sokat jelentenek. Az iBright a kulcs a sikerhez. Nagyszerű termék.

Dalibora,
21 éves


Rengeteg köszönet az iBrightnak, nagyszerű termék! Remekül néznek ki a fogaim!

Hogyan kell használni az iBrightot?

Többféleképpen lehet használni a készletet. Az 5 napos kezelés esetén, az első napon 30 percet, és utána 20 percet kell használni. A 7 napos kezelés esetén, az első napon 30 percet, utána naponta 10-20 percet kell használni. Nagyon könnyű, és egyszerű a használata. A kezelés előtt, a kendő kék felét fújd be az előkezelő permettel, és dörzsöld vele a fogaidat 1 percig. Ha végeztél, köpd ki a felesleget. Ezután helyezd fel a fogvédőt a LED lámpára, kend be a géllel, és helyezd a fogsorodra. Kapcsold be a LED lámpát, és tartsd így 10-30 percig. A lámpa 10 perc után automatikusan lekapcsol, ha hosszabb ideig tartana a kezelés, kapcsold be újra