Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Derminax

2014.02.20

undefined

A Derminax négy hatékony baktériumölő és fertőtlenítő összetevőt tartalmaz, továbbá olyan komponenseket, melyek meggátolják a bőrkiütések kialakulását, tiszta és sima bőrt biztosítva ezzel. A Derminax felveszi a harcot az akné okaival, eltávolítja az ártalmas méreganyagokat, a bőrödön élősködő baktériumokat, és elhalt sejteket. Eközben fokozatosan megszabadít az arcodon levő hegektől és pattanásoktól.

 

A Derminax 2 oldalról közelíti meg a problémát. A pattanások okát és hatását is megszünteti.

 • Eltávolítja a mérgeket - az akne fő okát

  A szervezetünkben felhalmozódott túl sok mérgező anyag bőrgyulladáshoz vezethet, mely eltorlaszolja a pórusokat, aknét okozva. A Derminax formulája dandelion gyökeret (taraxacum officinale), bojtorján gyökeret (arctium lappa), aloe verát (aloe barbadensis) és édesgyökeret (glycyrrhiza glabra) tartalmaz, mely összetevőket régóta méregtelenítésre és a vér tisztítására használnak.

 • Eltávolítja a szennyeződéseket, az elhalt sejteket és a baktériumokat a pórusaidból - megszűneti az akne másodlagos okát is.

  A szennyeződés, az elhalt sejtek és a baktériumok gyakran eldugítják a pórusaidat, és fájdalmas pattanásokat okoznak. A Derminax formula 4 természetes baktériumölőt, fertőtlenítőt és összehuzó szert kombinál, hogy a bőröd sima legyen, tiszta, és pattanás-mentes: Echinacea purpureát, édesgyökeret (glycyrrhiza glabra), kurkuma gyökeret (curcuma longa) és cayenne gyümölcsöt (capsicum annuum).

 • Megszűnteti a sebeket és a pattanásokat, vagyis az akne következményeit.

  A vörös lóhere és a bojtorján, mely mindkettő formulánk aktív összetevője, hatékonyan segíti a sebgyógyulást és a bőr felfrissülését.

Garantált eredmények

A Derminax rendszeres használata, a hathatós formulának köszönhetően, 2-4 héten belül hatni kezd. Az használati útmutatónak megfelelően szedd 3 hónapig a tablettákat a tökéletesen sima bőrért.

 

 • 15 éven át csúnya pattanások voltak az arcomon. Ezek mostanra mind eltűntek!

  Tini korom óta borzalmas pattanásoktól szenvedek. Most már elmúltam 30 és a Derminaxnak köszönhetően végre sikerült megoldanom a problémát. 3 hónap elteltével végre büszke vagyok a bőrömre – 15 éve először! Nagyon hálás vagyok nektek! Most már nem kell vakrandikra mennem!

  Steve D., 35, USA
 • Előléptettek!

  Mióta az eszemet tudom tele van pattanásokkal az arcom. Sales-es vagyok, de nincsenek olyan jó eladási eredményeim, mint a kollégáimnak. A Derminax szedésétől számított 2 hét elteltével már látható volt a változás, de 10 hét elteltével olyan arcbőröm lett, mint a babapopsi és egy csomó új ügyfelem. Úgy gondoltam a karrierem soha nem indul be, de váratlanul én lettem a sales osztály vezetője!

  Susan P. 28 UK
 • Ma már csodás a bőröm!

  Mindig komplexusaim voltak a pattanásaim miatt. Tini koromban a barátaim sokat piszkáltak az arcomon lévő pöttyök miatt. Bíztam benne, hogy ahogy idősebb leszek ezek eltűnnek, de ez sajnos nem lett így. Kétségbeesetten kerestem valamit, ami segíthet a pattanások eltüntetésében, semmit nem találtam, ami működött volna. Szerencsére felfedeztem a Derminaxot, ami segített eltüntetni a pattanásokat így megnövelve az önbizalmamat!

  Karina T. 23, Poland
 • Többé senki sem csúfol!

  „Az iskolai életem rémálommá vált, mikor először megjelentek rajtam a pattanások.(...) Az apám megtalálta a weboldalatokat és úgy döntött rögtön rendel nekem egy csomagot, hogy kiderüljön hogyan hat. Az eredmények elképesztően voltak! (…) A Derminaxnak köszönhetően holnap lesz az első randim!”

  Peter K. 17 Poland