Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hemapro

2014.02.20

 

Aranyér elleni kezelés

Hemapro az aranyér elleni kezelésére lett kifejlesztve, segít enyhíteni a fájdalmas tüneteit és megelőzni megjelenését. Természetes összetevők kombinációja, amely két formátumban kapható: tabletta és krém, amik segítenek kezelni és gyógyítani az aranyérrel járó kellemetlenségeket.

Ezeket az eredményeket érheted el:

  • Csökkenti a gyulladást és enyhíti a fájdalmat
  • Megelőzi az aranyér újabb kialakulását és tüneteit
  • Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő

                                   Hogyan működik?
 
 

Hemapro Cream gyulladáscsökkentő kivonatú növényekből tevődik össze bőrregeneráló hatóanyagokkal és fájdalom és duzzadás csillapító tulajdonságokkal rendelkezik. Ráadásul, formulája segít megelőzni az égető és viszkető érzést.

Mielőtt használná a terméket vagy bármilyen más étrend kiegészítőt, forduljon orvosához. A termék kombinációjából is leellenőrizhető, hogy allergiás vagy esetleg valamelyik összetevőjére. Ne feledje, hogy ha bizonytalan felelősséget orvosával konzultálni, Herbal Technologies nem vállal felelősséget a termék használatából kifolyólag.
                     Miből áll és hogyan kell használni?                   

Külső
aranyér

Belső
aranyér

Erősíti a véredények falait
és visszaállítja az eret

 

A Hemapro termékcsalád 2 termékből áll: tabletta és krém. Mindkettő természetes összetevőkből lett előállítva és együttes használatuk megsokszorozza az eredményeket. Ezek az étrend-kiegészítők természetes összetevők kiválasztásából tevődnek össze, hogy megelőzzék az aranyér megújulását.

*Tisztított víz, glicerin, propilén-glikol, makadámia, Panax Ginseng, Phenoxyethanol, xantán, nátrium Hyalurinate, Whear Hydrozed fehérje, Ethylhexylglycerin, Aloe barbadensis levél kivonat, maltodextrin, kopolimer, nátrium-benzoát, metil-, metil-, Tributy citrát.
Krém tubus

Használat előtt nagyon gondosan meg kell tisztítania és szárítania az érintett területet. Azután 2 cm-nek megfelelő kenőcs mennyiséget kell tennie az érintett terület külső részére, legfeljebb napi 6 alkalommal.

                                           A szakértők véleménye
 
 
 
Dr María Inés Mallmann
Nőgyógyászat, szülészet és a bőrgyógyászat specialista
Testületi száma: 49843

Hemapro egy fájdalomcsillapító balzsamkezelés, ami csillapítja az idegvégződéseknél az akut fájdalmat a vérző aranyér kialakulása miatt, végből repedések vagy bármilyen más típusú sérülés okozta fájdalmat.

Bízom ebben a termékben, mivel nagyon összetett, mivel olyan kezeléssel állunk szemben, amely egyaránt megelőző, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító, és elősegíti a sérült szövetek regenerálást csillapítva a fájdalmat az idegvégződéseknél.

Aláírt: Dr María Inés Mallmann
Testület szám: 49843
 
                                       Gyakori Kérdések
 
Biztonságos a Hemapro?

Igen. Rendszerünk összetétele teljes egészében terapeutikus tulajdonságú gyógyhatású növénykivonatokon alapul és minden összetevő természetes és biztonságos, így nem jár egészségi kockázattal.

*Az étrend-kiegészítő Hemapro az EU-ban regisztárlt.

Vannak mellékhatásai?

A Hemapro természetes, teljesen biztonságos termék, nem befolyásolja más gyógyszerek hatását és semmi esetre sem okoz az egészségére káros mellékhatásokat. Mindössze arról kell meggyőződnie, hogy nem allergiás a formula egyetlen összetevőjére sem.

Milyen esetekben nem ajánlatos a Hemapro szedése?

Nem ajánljuk a Hemapro szedését terhes nőknek vagy szoptató anyáknak, magas vérnyomású, szív és máj problémákkal küzdő, glaukómában, cukorbetegségben szenvedő, vagy az összetevők valamelyikére allergiás személyeknek nem ajánljuk. Nem tanácsoljuk a kapszulák szedését akkor sem, ha antidepresszánsokat vagy bármilyen más gyógyszert szed, amit az érzelmi vagy pszichológiai problémák kezelésére írtak fel.

Szükségem van receptre ha Hemaprot akarok vásárolni?

NEM. A Hemapro természetes növényi összetevőkből készült, tehát NEM GYÓGYSZER és nincs szüksége receptre.